Θεραπεία Ψωρίασης


ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


Οι θεραπευτικές μέθοδοι βοηθούν στο να απαλλαγεί το δέρμα από τα σημάδια της ψωρίασης. Επειδή η ψωρίαση είναι επίμονη ασθένεια, η αντιμετώπισή της περιλαμβάνει διάφορες μεθόδους θεραπείας και μία σειρά από συνεδρίες στο δερματολογικό ιατρείο ή/και στο σπίτι. Συνήθως, ο δερματολόγος μας προτείνει συνδυαστικό πρωτόκολλο "ψωρίαση - θεραπεία", το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει τοπική αγωγή, φωτοθεραπεία, συστηματική θεραπεία και βιολογικούς παράγοντες.

ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΤα τελευταία χρόνια, η φωτοθεραπεία εφαρμόζεται ως επί το πλείστον στα δερματολογικά ιατρεία και στις κλινικές. Ωστόσο, η νέα τεχνολογία έχει επιτρέψει στους ασθενείς να χρησιμοποιούν ειδικές συσκευές φωτοθεραπείας στο σπίτι. Αυτό σημαίνει ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι που πάσχουν από ψωρίαση εξοικονομούν χρόνο, χρήμα και κόπο εφαρμόζοντας την φωτοθεραπεία στην άνεση του σπιτιού τους.

Η οικιακή συσκευή φωτοθεραπείας είναι ιδιαίτερα απαραίτητη σε άτομα που δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τακτικές επισκέψεις στο ιατρείο είτε γιατί ζουν σε περιοχές με δύσκολη ή χρονοβόρα πρόσβαση στον εξειδικευμένο δερματολόγο μας είτε γιατί η εργασία τους δεν τους επιτρέπει να είναι ευέλικτοι στα ραντεβού τους με τον δερματολόγο στα ιατρεία μας.Διαβάστε Περισσότερα